Plantejament general de la sessió:

La gestió integral del negoci és crucial per fer front als principals desafiaments actuals del sector del retail, la transformació digital, la innovació i la creixent exigència del consumidor tant en preus com en servei.
Durant la sessió s’exposarà un model d’excel·lència que contempla deu millors pràctiques: el manteniment d’una escolta activa dins i fora del negoci, liderar, saber definir un pla estratègic, innovar contínuament, aplicar la intuïció estratègica, el quadre de comandament integral, gestionar projectes, millorar processos i el treball en equip.
En una segona part es farà un taller pràctic perquè l’assistent pugui desenvolupar un pla estratègic del seu negoci.

Programa de la sessió:

10:00 a 10:45 •Exposició general del model d’excel·lència en el retail, destacant les seves 10 millors pràctiques.
10:45 a 11:50: •Primera part del taller pràctic sobre el disseny d’un Pla estratègic: o Definició de la missió, visió i valors del negoci. o Anàlisi de les 5 forces de Porter.
11:50 a 12:10: •Descans/Café
12:10 a 14:00 •Segona part del taller pràctic sobre el disseny d’un Pla estratègic: o Disseny d’un DAFO o Factors Crítics d’èxit del negoci. o El posicionament.

Ponent:

Joaquim Deulofeu, és Doctor en ciències econòmiques i empresarials i soci-director de la consultora Qualitat, Serveis Empresarials. És també professor de Direcció Estratègica i de Qualitat i Sistemes de Gestió a l’empresa comercial a ESCODI, la universitat del comerç. Ha publicat varis llibres sobre el retail, el darrer d’ells, Emprendiendo la excelencia en el retail, manual bàsic que a través de Farret, una empresa fictícia, crea un cas pràctic i demostra com aplicar una gestió més qualificada al negoci per garantir la supervivència i el progrés.

Dates i llocs:

– Manres, el 24 d’abril, a la seu dels Serveis Territorials, (Carrer Alfons XII, 13).

– Girona, el 8 de maig, a Sala Carles Rahola (Plaça de Pompeu Fabra, 1).

Formularid’Inscripció: https://goo.gl/forms/TmCnzr2mFrOvaPpx2